Now a days, chatting over net is very very common. And use of smiley makes more sense than words sometimes. Specially when you are in sad mood, angry mood or in romantic mood š
There are many keyboard shortcuts to send smiley or emoticons and in almost all chat messengers it will be more or less same. Most popular chats are Yahoo, GoogleTalk (Gtalk), Skype, FB emoticons too (FaceBook is at world rank 2)
I will post images for all possible emoticons of most popular chat services that i collected from various sites. few are common to all messengers and few are hidden one like yahoo smiley for flag, rose etc. Gtalk is having three different tastes for emoticons: Classic, Round, Square:
Enjoy All the Emoticons at one place. Happy Alien blogging !
This infographics depicts the history of computer programming evolution. Like how Abacus, Charles babbage, Ada, Fortran, internet, Perl Python came into existence with classic pictures,examples and images. There are very interesting facts that you would surely like. Kindly like and share if you find it informative.
Want to download the Indian Rupee symbol font and test drive it on your computer? Thanks to Foradian Technologies, you can do just that. Although it would take time for the Indian Rupee (INR) symbol (approved by the Indian cabinet) to find its way in PC and laptop keyboards, mobile phone keypads, and other computing devices, Foradian Technologies has wasted no time in giving users an early glimpse into how the Indian Rupee font will look on the PC.
Download the TrueType Font (.ttf) for the Indian Rupee Symbol from Foradian Technologies' website for free and give it a try. By default, the Indian Rupee font is mapped to the grave accent (`) symbol on your PC's keyboard and you can use the Indian currency font immediately after installing it — just drag the Rupee font to Windows' Font folder.
The website also has an installation tutorial in case you need help installing the Indian Rupee font. The font works well, to say the least, and looks good. Check out and download the latest version of the free Indian Rupee font.
These are the few questions asked in HR interview (some of them already known to us)!! The answers are really stunning and inspiring. Thinking out of box!
A must read… Question 1: You are driving along in your car on a wild, stormy night, it's raining heavily, when suddenly you pass by a bus stop, and you see three people waiting for a bus:
An old lady who looks as if she is about to die.
An old friend who once saved your life.
The perfect partner you have been dreaming about.
Which one would you choose to offer a ride to, knowing very well that there could only be one passenger in your car?
Answer:
This is a moral/ethical dilemma that was once actually used as part of a job application.
* You could pick up the old lady, because she is going to die, and thus you should save her first;
* or you could take the old friend because he once saved your life, and this would be the perfect chance to pay him back.
* However, you may never be able to find your perfect mate again.
The candidate who was hired (out of 200 applicants) had no trouble coming up with his answer. Guess what was his answer?
He simply answered:
"I would give the car keys to my Old friend and let him take the lady to the hospital. I would stay behind and wait for the bus with the partner of my dreams."
Sometimes, we gain more if we are able to give up our stubborn thought limitations. Never forget to "Think Outside the Box."
Question 2: What will you do if I run away with your sister?" Answer: The candidate who was selected answered " I will not get a better match for my sister than you sir"
Question 3: Interviewer (to a student girl candidate) – What is one morning you woke up & found that you were pregnant. Girl – I will be very excited and take an off, to celebrate with my husband.
Normally an unmarried girl will be shocked to hear this, but she managed it well. Why I should think it in the wrong way, she said later when asked
Question 4: Interviewer: He ordered a cup of coffee for the candidate.
Coffee arrived kept before the candidate, then he asked what is before you? Answer:Candidate: Instantly replied "Tea"
He got selected.
You know how and why did he say "TEA" when he knows very well that coffee was kept before.
(Answer: The question was "What is before you (U – alphabet)
Reply was "TEA" ( T – alphabet)
Alphabet "T" was before Alphabet "U"
Question 5: Where Lord Rama would have celebrated his "First Diwali"? Answer: People will start thinking of Ayodya, Mitila [Janaki's place], Lanka etc…
But the logic is, Diwali was a celebrated as a mark of Lord Krishna Killing Narakasura.
In Dusavataar, Krishnavathaar comes after Raamavathaar.
So, Lord Rama would not have celebrated the Diwali At all!
Question 6: The interviewer asked to the candidate "This is your last question of the interview.
Please tell me the exact position of the center of this table where u have kept your files." Answer
Candidate confidently put one of his finger at some point at the table and told that this was the central point at the table.
Interviewer asked how did u get to know that this being the central point of this table,
then he answers quickly that sir u r not likely to ask any more question, as it was the last question that u promised to ask…..
And hence, he was selected as because of his quick-wittedness. ……..
Question 7: A man and his son are in a car crash. The father is killed and the child is taken to hospital gravely injured. When he gets there, the surgeon says, 'I can't operate on this boy – for he is my son!!!' How can this possibly be? Answer: The surgeon cannot operate on her own son; she is his mother.
Question 8: There are six eggs in the basket. Six people each take one of the eggs. How can it be that one egg is left in the basket? Answer: The last person took the basket with the last egg still inside.
Question 9: How could a baby fall out of a twenty-story building onto the ground and live? Answer: The baby fell out of a ground floor window.
Question 10: Acting on an anonymous phone call, the police raid a house to arrest a suspected murderer. They don't know what he looks like but they know his name is John and that he is inside the house. The police bust in on a doctor, an engineer, a lawyer and a fireman all playing poker. Without hesitation or communication of any kind, they immediately arrest the fireman. How do they know they've got their man? Answer: The fireman is the only man in the room. The rest of the poker players are women.
Never forget to "Think Outside the Box."
Got this in internet, thought its good to share with you readers.
Image Source: teluguone.com
12 thoughts on “Smileys for all chat messenger at one place”
Beneficial info and excellent design you got here! I want to thank you for sharing your ideas and putting the time into the stuff you publish! Great work!
Beneficial info and excellent design you got here! I want to thank you for sharing your ideas and putting the time into the stuff you publish! Great work!
Hiiiiiiiiii,
good one to share.
thanks
Visitor Rating: 5 Stars
Very nice article, just what I wanted to find.